Brasnyó Mónika vagyok. 2009. októberében nyitottam meg saját Jóga Centrumomat Tatán, Prana Jóga és Relaxációs Centrum néven.

A sport mindig is a szívem csücske volt. Középiskolás mozgalmas sport évei után döbbentem rá, hogy továbbra is szükségem van a mozgásra, így aerobic órákra kezdtem járni. Annyira megszerettem, hogy eldöntöttem komolyabban szeretnék ezzel foglalkozni. Edzői diplomát szereztem.

Második kisfiam születése után hátfájással küzdöttem így autodidakta módon elkezdtem olyan testgyakorlatokat (ászanákat) végezni, amelyek a hát izmait erősítik és nyújtják. Fájdalmaim megszűntek.

Brasnyó

Mónika

Ekkor döntöttem el, hogy a jóga jótékony hatásaival másokat is megismertetek és megnyitottam a Prana Jóga és Relaxációs Centrumot.

Időközben szakmailag és spirituálisan is folyamatosan fejlődtem.

 • Dinamikus jógaoktató – Almásy Csilla Gerinc Akadémia
 • Gerincjóga oktató képzés – Asram jóga központ
 • Pilates alap és haladó – Fitness Company
 • 300 órás Nemzetközi Hatha jógaokató képzés – IWI
 • Gyerekjóga oktató képzés – IWI
 • Vinyasa flow – Sarasvati Jógaoktatási központ
 • Elvégeztem a Szintézis Parapszichológiai egyetemet is.
 • Sokféle spirituálus tanfolyamra jártam, melyekről úgy véltem, hogy segítik lelki fejlődésemet.
 • Agykontroll, Ultra Agykontroll, Csakrák működése, Angyal, Bioenergetikai tanfolyam.

Az elmúlt évtized rengeteg plussz tudást adott számomra testi, lelki szinten egyaránt. Szeretnélek inspirálni téged, hogy fejlődj, mozogj és tanulj! Folyamatosan nyílik ki a világ elötted és Te egyre jobban érzed majd benne magad.

A jóga erre az egyik legjobb ÚT…

Várlak szeretettel!

Szantner

Petra

Petra vagyok, Hatha jógaoktató.
Számomra a jóga egy olyan mozgásforma, ami nemcsak a testre, hanem a lélekre és az elmére is hatással van. Erősíti és lázítja az izmokat, miközben kíméli az ízületeket.
Nekem segített önmagamra találnom és rengeteg mindent megtanított. Elfogadás, elengedés, hála.
Szeretettel várlak minden pénteken 18:30-tól gyertyafényes jógával és meditációval. Az óra kezdőknek és gyakorlottabbaknak is könnyen követhető. Ezek az órák a lecsendesedésről, a belső béke és a lelki egyensúly megtalálásáról szólnak. A könnyed csavarások, lágy nyújtások és a pihentető ászanák nemcsak a testünkre, hanem a lelkünkre is hatnak.
Gyere töltődj fel velem, engedd el a hét fáradalmait, és hangolódj a hétvégére!

 

Csendes

Diána

A jóga 2012-ben lett életem szerves része, először csak gyakorlóként, majd tanítványként, végül óraadóként. Miután 2011-ben 4 csodálatos év után hazaköltöztem Mexikóból ismét meg kellett találnom Önmagam. Az akkori munkatársaim sokat beszélgettek a jógáról, így kerestem a közelben egy stúdiót. Kipróbáltam több oktatót, majd másik stúdiókat, különböző irányzatokat. Gyakoroltam hatha, dinamikus hatha, majd vinyasza flow, yin, Bikram, ashtanga, Sivananda és antigravity jógát.
A vinyasza flow és a yin órákon kezdtem megtalálni, amit kerestem. Mivel a jógaórákon kevés szó esik a filozófiáról, és hiteles forrásból szerettem volna tanulni jelentkeztem a „Bhaktira”. Az ott eltöltött 3 év, az akkor beindított folyamatok rengeteg változást hoztak az életembe. A jógamesteri diplomát újabb tanfolyamok, kurzusok és oktatóképzések követték és követik a mai napig.
2018-ban ismerkedtem meg a Kundalini jóga világával, és teljesen rabul ejtett. A kundalini meditációk és kriyák megtanították, hogy a Lehetetlen csak a fejemben létezik. És ma már tudom, hogy ha minden a feje tetejére is áll, a matracon ismét megtalálom a középpontomat, az utat és Önmagamat.

 

Tárnok

Ágnes

5 évvel ezelőtt hozott össze a SORS a jógával. Már akkor magával ragadott ez az egyedülálló mozgásforma, így nem volt kérdés, hogy beépítsem a hétköznapjaimba.
A jóga mellett futok és biciklizek. Imádom a családom, igazi tősgyökeres tatainak vallom magam.
2018. májusától lehetőséget kaptam, hogy tagja legyek a Prana Jóga és Relaxációs Centrum Csapatának, amit ezúton is KÖSZÖNÖK. Dinamikus jógaóráimon igyekszem a vendégek figyelmét lekötni, az ászanák erejével átmozgatni az egész testet, a főbb ízületeket és helyreállítani a rossz testtartásból adódó rendellenességeket.
Miért is választottam a jógát? Mert tökéletesen alkalmas a test karbantartására, kitartásra és egyben rugalmasságra nevel, pozitív hatással van a testre és a lélekre egyaránt.
Gyere KÖZÉNK, tartozz a JÓGÁSOK táborába.

 

Engedjétek meg, hogy elmeséljem, hogyan is kapcsolódott a jóga az életemhez.
2015/2016-ban kezdődött egy nehéz időszak az életemben, minek következtében sajnos 2017 nyarán a bal oldalamra deréktól lefelé szinte “béna” voltam. Nem tudtam ráfeküdni,hajolni, mozogni, húztam a lábam magam után, nem tudtam ülni, autót vezetni stb …arról nem beszélve, hogy mindez természetesen irtózatos fájdalommal járt…

Tatai-Szűcs

Nikoletta

Kő kemèny áldozatos munka, rehabilitáció, gyógytorna, fizikoterápia, akkupunktura számtalan egyéb kezelés után már végső elkeseredésemben úgy döntöttem, kipróbálom a jógát, hátha …és bejött:)
2018-ban Brasnyó Mónika jógaóráin kezdtem el szárnypróbálgatásaimat a Prana Jóga és Relaxációs Centrumban. Pár hónap után jelentős változáson mentem keresztül testileg és lelkileg egyaránt. Beleszerettem ebbe a mozgásművészetbe, elsajátítottam a dinamikus jógát és a jóga pilatest. Ezen mozgásfajtáknak köszönhetem részben a mai fittségemet, jóllétemet.
Emellett megtanultam meditálni.
180 fokos életmód váltás után, ma vállalkozóként dolgozom! Masszőr és lábápoló vagyok és mellette jóga és pilates órákat tartok ott, ahol én is kipróbáltam, megtanultam:) a Pránában:)
Így rendszeresen mozgok munka mellett, és persze karban tartom magam, és kordában a betegséget! Ezáltal nem csak a masszàzzsal és lábápolással, de a mozgás útján is segíthetek másoknak/másokon, akik talán a példámból kiindulva elhiszik, mennyire sokat jelent a rendszeres testmozgás, és a belsőnkkel való foglalkozás!
Büszke vagyok arra, amit elértem! Mert tudom, hogy honnét indultam, és azt is, hova tartok! A célom az volt, hogy újra “normálisan tudjak mozogni” fájdalmak nélkül élni, vagy legalàbbis minimalizálni azokat…
Részben sikerült!
Azóta újabb célokat tűztem ki. Segíteni másokon, hogy nekik is legyen egy ilyen siker sztorijuk
Mert számomra ez az! Talán több is annál!
Mottóm: Nincs lehetetlen! Bármire képes vagy! Nekem elhiheted!
Namaste

 

Horváth

Ákos

Sziasztok! Ákos vagyok. Gerincjógát oktatok. Viszonylag fiatalon csöppentem a jóga világába, ami azonnal magával ragadott. Megtaláltam benne azt, amit kerestem: egy olyan mozgásformát, ami a testtel és a lélekkel egyaránt foglalkozik. Fiatal srácként kezdetben egyedül éreztem magam ebben a közegben, ezért motivál, hogy a jóga minél több korosztályhoz eljusson és a fiatalok is megismerjék a jóga jótékony hatásait. A Gerincjógával kifejezetten sok embernek tudok segíteni, ennek nagyon örülök. A Prána Jóga Centrum nagyszerű közeg ehhez. A hangulat a hely és a csapat úgy gondolom mindenkit megérint. Szeretettel várlak az óráimon!

Boros

Réka

Boros Réka vagyok, 38 éves, 4 gyermekes anyuka. Gödöllőn végeztem környezetgazdálkodási agrármérnökként biogazdálkodás szakiránnyal.
Aztán Anya lettem, Benedek megszületése kinyitott egy új világot számomra, az érintés fontossága előtérbe került az életemben.
Belevágtam a shiatsu alaptanfolyamba a Nemzetközi Shiatsu Iskolában, ennek már 8 éve. Magával ragadott az érintés művészete, a holisztikus szemlélet, az a hatás amit egy-egy kezeléssel megtapasztalhattam. Innentől aztán nem volt megállás, folytatódott a tanulás a Három Forrás Shiatsu Központban, elvégeztem a 4 szemesztert, a kismama shiatsut, shonishin technikát tanultam, visceralis manipulációt, gerinckezelést…
A várandósság, szülés misztériuma vonzott mindig, így Békés Emőke dúlaképzését is elvégeztem.
Mindeközben 8 órában dolgoztam… Elváltam és felborult az életem …. Igyekeztem új alapokat építeni magamnak.
A shiatsu által szerzett tapasztalataim, ismerőseim hatalmas segítségemre voltak és a Békés Dúlakör dúláinak támogatását is élvezhettem.
Szerettem volna a shiatsuval foglalkozni fő műsoridőben, de az élet más feladatot adott. Találkoztam mostani férjemmel és két közös baba érkezett hozzánk igen gyorsan egymás után.
Két költözés után jelenleg Dunaalmáson élünk egy igazi mozaikcsalád életének minden szépségével.
Úgy érzem most érkezett el az ideje annak, hogy a shiatsu legyen a munkám, a hivatásom, az érintés erejét megismertessem másokkal is és visszaadhassam, amit én kaptam a nehéz időszakban.
A most, a jelen pillanat a legnagyobb erősséged. Élj vele

Németh

Ildikó

Németh Ildikó vagyok, a Prána Jóga és Relaxációs Centrum Kismama-, Babás-, Ovis-, Sulisjóga és Jóga-pilates oktatója
A jógával első várandósságom idején ismerkedtem meg Kismama jóga formájában, ekkor még minőségirányítási mérnökként dolgoztam a multik világában.
Kisfiam születése után sem hagytam abba, Baba-Mama jógán folytattam a gyakorlást. Már akkor éreztem jótékony hatását testileg-lelkileg, illetve nagyon jó volt a többi anyukával tapasztalatokat cserélni, vagy csak beszélgetni egy kicsit.
Később elkezdtem dinamikus jógára járni, ahol kicsit magamra figyelhettem, kipihenhettem a kisgyermekes mindennapok édes fáradtságát és megtanultam relaxálni, pihentetni az elmémet is.
Harmadik várandósságom alatt tudatosult bennem, hogy bár szerettem a régi munkakörömet a maga zsúfolt, rohanó mivoltával, nagy felelősseggel és sok sok túlórával együtt, ezt három gyermek mellett már nem szeretném vállalni. Inkább kiegyensúlyozott, nyugodt anyakent szerettem volna jelen lenni és végigkísérni a gyermekkorukat.

Ekkor végeztem el a Kismama jóga oktatói képzést, majd 2012 év végétől egy kis csoporttal el is indultunk a Prána Jóga és Relaxációs Centrumban.
Az első babák születése után hamar jelentkezett az igény, hogy legyenek babás órák is, ami azóta is izgalmas része a hetemnek, hiszen részese lehetek a fejlődésüknek, kibontakozásuknak. Nagy örömmel tölt el, hogy gyakran igazi barátságok alakultak ki az anyukák, vagy egész családok között, így igazi közösségformáló hatása is lett az óráknak.
Másik nagy büszkeségem, hogy sokan tértek már vissza második, harmadik, sőt néhányan már negyedik babával is.
Számomra is megdöbbentő, hogy idén már iskolába mentek az első jógababáim! Közülük sokuk útját végig követhettem, hiszen a Babás Jóga után Gyermek Jógán is velem tornázták el Jógaország mesés kalandjait.
A Sulis jóga is igazi különlegesség számomra, hiszen a 8-10-12 éves gyerekeknek hétről-hétre nyílik az elméje, mindenre kíváncsiak, egyre komolyodnak, de közben néha még visszavágynak a mesés, játékos világokba. Igazi kiváltságos bizalmasuknak érzem magam.
Péntekenként a felnőtt jóga órám ad igazi keretet a hetemnek.
Azt hiszem igazan szerencsésnek mondhatom magam, hogy ilyen változatos, hálás munkám van, amivel remélem másoknak is segíthetek!

Sudárné Pócs

Nikoletta

Sziasztok! Sudárné Pócs Nikolett vagyok, okleveles Kanga-tréner és RTM oktató. A Rectus Diastasis fogalmával a Kanga-tréner képzésen találkoztam először és ekkor szembesültem azzal a szomorú ténnyel, hogy ez mennyire nincs a köztudatban, pedig sajnos rengeteg embert érint. Ezt követően elvégeztem az RTM oktatói képzést és határozott célom, hogy minél több emberhez, anyához eljusson ez a rehabilitációs módszer. Kanga-trénerként sok anyuka pocakját vizsgálva tapasztaltam, hogy milyen nagy számban van jelen az RD a terhességet követően. Az anyukák legtöbbször csak annyit tapasztalnak hogy szülést követően is nagy marad a hasuk (Kismama has) különböző fogyókúra vagy testedzés ellenére is csak Kangán szembesülnek azzal hogy RD-jük van.
Megoldás: RTM.

Nagy

Henrietta

Tavak városában Tatán születtem. Az életem úgy alakult, hogy korán, 19 évesen elkerültem szülővárosomból és 38 évesen tértem vissza gyökereimhez, ami mindig is nagyon hiányzott. Szüleim által korán elkezdtem foglalkozni az önfejlesztéssel, szüleim megmutatták mennyire fontos, hogy szeressük és elfogadjuk magunkat olyannak amilyenek vagyunk, pozitívan gondolkodjunk. Édesapám megtanított, életén keresztül megmutatta, hogy a gondolat mit tud tenni velünk, lelkünkkel, testünkkel, környezetünkkel a mindenséggel, ez legyen akár pozitív gondolat vagy negatív. Köszönöm és hálás vagyok nekik, hogy segítettek az utamat megtalálni. Már gyermekként nagyon erős volt Istenbe vetett hitem, ami a mai napig formálódva, alakulva jelen van az életemben. 

Közgazdászként végeztem, majd 28 évesen  kerültem először a kineziológiával kapcsolatba, ami nagyon sokat segített, éreztem hogy emberekkel szeretnék foglalkozni, fiam megszületése után egyre erősebb hívást éreztem az emberek felé  és megvilágosodott számomra a jövöm, jelentkeztem dr. Varju Mártához az Európai Akadémiára és elvégeztem természetgyógyászat, kineziológiát. Kétségem sem volt afelől, hogy ez az én utam. Hivatásom lett a hobbim, amiért nagyon hálás vagyok! 

Sok technikát, módszert és terápiát ismerek: meditációs technikákat, relaxáló, frissítő és stresszoldó masszázsokat is alkalmazok. Két évvel ezelőtt Lemanguria táncfoglalkozás vezetőt is elvégeztem, hogy mozgáson keresztül tudjam segíteni klienseim fejlődését legyen szó gyermekről vagy felnőttekről. 

LEMangURIA szabadtánc, mely a mozdulatok által segít a bennünk lévő gondolatokat érzelmeket a térbe kitenni és formálni. A LEMangURIA szabad mozdulataink világa, melynek inspirációja a lélek. Mozdulatok által megtapasztaljuk önmagunk és világunk működését. A zene, mozgás, ritmus felszabadító örömén keresztül eljutunk a testtudatosság, és szellemi tudatosság magasabb szintjeire, ahol megismerhetjük életcélunkat, problémáinkra a megoldásokat. Megtanulunk ébernek lenni a Most-ban élni. 

Szakterületeim:

 • természetgyógyász kineziológia,
 • coach-kineziológia gyermekeknek és felnőtteknek,
 • transzgenerációs epigenetikus kineziológia,
 • tanulási problémák kezelése,
 • gyermek fejlesztése mozgással,
 • elakadtál életedben, segítek
 • stresszoldás
 • életvezetés

A kineziológia több módszerével dolgozom, például One Brain, TEK kineziológia, AFT. Folyamatosan képzem magam, mert a kineziológia művelése, mint minden emberekkel foglalkozó hivatás élethosszig tartó tanulást kíván. A kineziológia önismeret, önmagunkkal való szembenézés is: ezt is megtanítom a hozzám fordulóknak. Sokszor a gyermekek problémáinak megoldásához a szülőkön keresztül vezet az út: nekik is tudok segíteni. Olyan ez, mint egy belső utazás. Közben felismerjük viselkedésünk okait, gyökereit és  a múltból eredő stresszhelyzetektől megszabadulva, megismerjük valódi énünket, önmagunkat felvállalva élhetjük tovább kiegyensúlyozottan életünket.

Szeretettel, szolgálattal végzem hivatásom, hálás vagyok, hogy jobbá tehetem az életed

Üzemeltető

Prána Jóga és Relaxációs Centrum

Brasnyó Mónika
2890 Tata
Ady Endre utca 39.

Adószám: 729773813-1-31

Print Friendly, PDF & Email